04 august 2008

Poli Iasi a aratat cu Vasluiul ca o trupa de Divizia B

Am dat-o in bara cu pronosticul la meciul Iasi-Vaslui. Am zis ca se termina 1-1, dar in final Poli a pierdut clar, cu 3-1.
Infrangerea nu e un capat de tara, insa modul cum au jucat iesenii ar trebui sa dea serios de gandit. Fara viziune si fara vlaga, Poli Iasi arata rau de tot la acest inceput de campionat si ii prevad viata grea in lupta pentru evitarea retrogradarii.
Or fi trecut alegerile, iar pe Gigi Nichita nu-l mai intereseaza atat de mult daca mentine echipa in prima Liga? Etapa viitoare vine in Copou Steaua, care la randu-i nu-si permite pasi gresiti. Iar cu minus sase la adevar dupa doar trei etape e deranj mare in Copou!

2 comentarii:

onciu spunea...

Nici nu-mi pare rau ca a pierdut Popa in fata Vasluiului.Dupa declaratiile pe care le-a dat inaintea turului doi al alegerilor pentru primar,este bine ca s-a intamplat asa.Si eram un mare sustinator al domniei sale,din toate punctele de vedere,inclusiv pentru ca este banatean.Cu toate acestea nu pot sa-l iert,pentru ca declaratia domniei sale,la acea data semana cu un adevarat santaj.Si atunci,ce merita? Va spun eu:sa plece de la echipa si sa lase pe altcineva,pentru ca tot a spus ca vrea sa plece.

garzanti spunea...

Florine, Valsuiul e o echipa net superioara Iasului, iar aici trebuie sa trecem peste orgolii si sa fim obiectivi. Acolo antrenorul nu isi permite sa faca politica si nici jucatorii sa loveasca stalpi cu masini scumpe, acolo bugetul este privat, iar jucatorii sunt aidoma unor mercernari daca nu au prestat sunt concediati. Si la final Nichita nu e Porumboiu...