28 august 2008

PNL Iasi reactiveaza oamenii din lotul Prisacaru

Flavius Ionita a fost desemnat azi reprezentantul CJ in Consiliul de Administratie de la Aeroport. Daca ati uitat, Ionita a fost arestat in dosarul fostului prefect Prisacaru, iar decizia ungerii sale la Aeroport s-a facut in mod evident la propunerea PNL. La care PSD n-a schitat nici un gest, acceptand targul.
Nu stiu cat de vinovat este Flavius Ionita in cazul mitei cu terenuri. Dar e cel putin straniu ca un partid serios sa mizeze in continuare pe oameni care au probleme cu Justitia. Si care tocmai au stricat imaginea PNL Iasi.

Poate si mai ciudat e ca PSD a acceptat fara rezerve propunerea liberalilor, desi la vremea arestarii lotului Prisacaru, liderii locali pesedisti criticau de zor „dezmatul afacerilor dubioase” din filiala lui Fenechiu. Cum intre timp PNL si PSD s-au infratit si au pus mana pe bucatele dulci ale primariei si CJ, vechile dispute au fost date uitarii. Partea proasta pentru cei care iau astfel de decizii e ca electoratul nu uita povestile ultimilor patru ani cu zmeii cei tineri, smenuri si aliante tocmite doar pentru pastrarea influentei.

Un comentariu:

Cogitto spunea...

s-o crezi tu, florine, ca nu uita! uita electoratul cind e vorba de bani. si nu uita ca fene s-a laudat ca baga numai in colegiul sau 1 milion de epuroi... gindeste-te. si ce te miri de liberali? il ai pe vali sef de campanie, inspector opc si santajist. la cj, vice e un personaj cercetat pentru sex cu minore, relu insusi e omul cu dosare grele la dna... ce sa-l mai bagi si pe radu sau maftei sau ionita. n-ar trebui sa te mai mire nimic, ci ar trebui sa scrii mai mult despre aceste lucruri. uite, ai vazut, de exemplu, cine a cumparat terenurile din zona soselei de centura? nu-ti miroase a noi dosare care vor zace cu anii undeva, la bucale sau la iasi? de ce crezi ca vor baietii sa fie alesi? nu ca sa aiba imunitate?