02 august 2008

Nu renunt la UPC, pentru ca RDS joaca mizerabil. De www.gecotv.ro stiati?

Vedem la TV doar un meci pe etapa, cel programat sambata seara, transmis pe Antena1. In seara asta am vazut Farul-Rapid 0-2, un meci bunicel, nu grozav, dar care merita vazut.
Restul etapei insa pauza. Pentru ca desteptii de la RCS-RDS joaca tare. La fel de mizerabil. Astazi s-a stabilit programul transmisiilor pentru etapa a treia, cea din weekendul viitor.
Antena1 va transmite (atentie, vineri de la 20.00) meciul de la Iasi dintre Poli si Steaua. In sfarsit, iesenii isi pot vedea echipa la TV, pentru ca nu multi sunt cablati la RDS. Adica nu prind GSP TV.

Tot etapa a treia programeaza primul mare derby al campionatului, intre doua echipe europene: Rapid-CFR Cluj. Merita vazut meciul asta? Normal ca da. Numai ca „desteptii” care au pus gheara pe fotbal l-au proptit pe GSPTV.
Daca RDS nu lasa la pret si cere UPC-ul in plus minim un euro de fiecare abonat pe luna, macar Antena1 putea fi generoasa. Dar ti-ai gasit. Nu stiu daca exista conditii speciale astfel incat Antena1 sa transmita 2 meciuri pe etapa, dar ceea ce se petrece e mizerabil.
Din cauza asta, eu unul nu voi trece la RDS, pentru ca nu-mi place deloc mizeria pusa la cale cu complicitatea Antenei 1. Chiar daca nu voi mai vedea decat ceea ce desteptii ne dau cu pipeta.

PS: Daca vreti totusi sa vedeti meciurile transmise de GSP, o puteti face pe www.gecotv.ro

2 comentarii:

garzanti spunea...

:) incepi sa ai sevraj...

Unknown spunea...

Da il stiu si pe acela dar este mai bun http://www.tv-online.ro la partea de tv online