03 august 2008

Oana Zavoranu, zero barat in politica

Ce treaba are Oana Zavoranu cu politica? Nici una! Ce treaba are Vadim cu Oana Zavoranu? Habar n-am si nici nu-s pasionat de telenovele.
Altceva, ar trebui remarcat. Alegerile unominale incep sa-si arate coltii. Nu-s ascutiti, ci o au forme rotunde, se lasa dezgoliti. Oana Zavoranu in Parlament! O prostie. Nu va ajunge, pentru ca probabil, bucurestenii n-o vor vota.
Dar daca prin absurd, Oana va fi deputat? Unii vor regreta vremurile listelor, iar altii vor fi scarbiti si mai tare de politica. Doar cameramanii TV vor fi fericiti.

3 comentarii:

onciu spunea...

Da'ce credeti ca mizerabila aceasta de Oana Zavoranu,merita sa ne reprezinte politica noastra interna?Nu vedeti ce gura spurcata are?Exact ca seful ei care a propus-o.Si atunci ne mai miram de ce Parlamentul nostru scoate asemenea legi proaste,de nu le poate aplica nimeni?Cred ca ar fi fraieri romanii sa aleaga in colegiu asemenea specimene.Oare asa de rau am ajunns?

garzanti spunea...

Stati flex... una e sa candidezi si alta e si sa ajungi, consumati biti degeaba pe ceva care nu merita. PRM-ul e ceva expirat deja care se duce cu pasi rapizi spre groapa de gunoi a istoriei. Sincer insa orice tara are nevoie de un partid usor nationalist, sunt curios cine va umple golul.

Cătălin Timofciuc spunea...

png-ul va umple golul :)