12 august 2008

Nichita s-a intors din concediu. Are de rezolvat «n» probleme presante

Primarul, seful PSD Iasi, dirijorul de la Poli Iasi (nu-s cam multe?) s-a intors azi la munca. L-au asteptat la intrare locatarii blocului groazei (M2), care nu pricep prea bine cum sta treaba cu demolarea cladirii-ghetou. Nichita s-a enervat (au tupeu maxim oamenii asta, nu?), insa acesta nu-i decat sfarsitul unei veri linistite si semnalul unei toamne agitate.

Urmeaza o perioada de foc pentru Nichita.

- Poli Iasi gafaie serios si sunt mari sanse ca din vara viitoare sa vedem iarasi fotbal de divizia B la Iasi. Mai mult ca sigur, Nichita ii va trage de urechi pe cei de la club (jucatori, conducere etc), insa aluatul din teren e problema, pentru ca lotul e mult prea subtire.

- La PSD Iasi, listele nu-s inca gata. Exista un razboi pe frontul de la Pascani, actualii parlamentari stau si ei la panda, iar in municipiu, gruparea Tompea n-a uitat ca Iacoban a fost viceprimar doar in campania electorala.

- Pe langa cele 2 chestiuni amintite anterior, mai sunt si altele. Simirad e tot mai greu de controlat, iar Gavrila se intoarce si ea curand din concediu cu chef tot mai mare de vorbit dar si de vizitat colegiul din Copou. Locatarii din M2 fac si ei taraboi, iar in Tatarasi se deschide curand santierul enervarii. Ar mai fi si problema traficului, care deocamdata s-a reglat prin plecarile masive in concedii. Insa dupa cele 3 valuri succesive (15 septembrie-elevii, 1 octombrie-studentii, 14 octombrie-Sf. Parascheva), numele actualului primar va reveni tot mai des pe buzele iesenilor. Bine v-ati intors la treaba, domnule Nichita!

Un comentariu:

raluca spunea...

va fi din ce in ce mai mentionat numele lui nichita(nici acum nu duce lipsa de "popularitate"), insa pentru asta sunt vinovati iesenii care ar fi trebuit ca atunci cand i-au dat voturi sa se gandeasca pe termen lung, sa ia in considerare consecintele. acum cui sa se mai planga?tot ce o sa poata face(iesenii) e sa latre la luna. daca pentru ei sunt suficiente 3 lucruri realizate din 10 promise(cum as putea spune ca a facut nichita in mandatul trecut) ca sa aprecieze o persoana atunci trebuie sa-si asume alegerile.problema este ca si noi ceilalti trebuie sa ne insusim niste responsabilitati care nu ne apartin.
sper din tot sufletul sa ma insel in privinta primarului si in mandatul asta sa revolutioneze iasul si sa fie pe buzele localnicilor numai "Dumnezeu sa-i dea sanatate si viata lunga".