09 ianuarie 2009

Adomnitei, opozitia si pranzul de la McDonald's

Cristi Adomnitei devine tot mai simpatic la vremuri de opozitie. Dupa ce a alergat prin cotloanele judetului pentru a insfaca un nou mandat de deputat, junele liberal se hodineste putin, pentru timpurile grele care se anunta atat pentru liberali, cat si in plan personal, unde niste domni (doamne) ii vor scaunelul de la sefia municipalei de partid.
Pana una-alta, Cristi serveste pranzul la McDonald's, asa cum s-a intamplat in urma cu vro trei zile. Oare Cosmin Coman, cand nu va mai fi secretar de stat, tot la McDonald's va manca?

8 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Pentru scaunul lui Cristi de la PNL nu mi-as face griji. Cum mi-e greu sa inteleg rostul acestui mesaj cred ca este mana lui BigMac care nu mai stie cum sa atraga clienti. ;)

MsD

florin ghetau spunea...

Sper ca e o gluma chestia cu mana lui BigMac...
Cat priveste scaunul mai vorbim despre asta.

DANGA Marius spunea...

Evident ca e gluma.

Paul spunea...

Si eu sper, Marius, ca este o gluma...N-as vrea sa critic PNL Iasi pe blogul meu, again.
Ca despre spalatul de bani prin CCS, chiar nu stiu nimic.

Paul spunea...

Florine, daca ce spune Dobasu e adevarat, cu razboiul Nichita-Prisecariu, si de vreme ce esti prost vazut la PSD Iasi, cat de mici sunt posibilitatile ca Nichita sa fi dat un telefon (sau sa fi facut presiuni, direct sau prin intermediari, asupra lui) Soranescu ca sa te pedepseasca pentru incidentul din emisiunea electorala cu el si cu Oprea de la Linia Intai de la TeleM, patronat de acelasi Prisecariu? Si cum batea la ochi daca te dadea afara numai pe tine, a trebuit sa-i dea afara pe toti.
Florine, nu te vad bine...

Andrei spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andrei spunea...

Nu inteleg inca acest articol. Ce relevanta are unde mananca un deputat/senator? :)

Ca si deputat/senator/primar/consilier judetean/consilier local cred ca ai dreptul sa mananci unde vrei. E posibil sa te prinda un drum si in aeroport sau in gara. De ce nu as manca acolo unde gasesc un fast food atunci cand mi-e foame?

Andrei Sava

Paul spunea...

Uite ce obtiii de la bloggeri cand nu citesc tot articolul...
@andrei sava, admin: Florin l-a bagat in ecuatia McDonald´s si pe Cosmin Coman. Deci ecuatia are doua necunoscute (sau doi cunoscuti): Cristi si Cosmin.