31 ianuarie 2009

Declaratii spumoase la finalul CCJ al PDL Iasi

Gheorghe Flutur: Nu e o solutie sa stam si sa contemplam criza. Ce facem acum, buncare anticriza? Bocetul crizei s-a terminat. E nevoie de fapte.

Dumitru Oprea: Intrebarea din sedinta CCJ cu votul pentru Carlan nu trebuia pusa. Este impotriva regulamentului PDL. Carlan a dorit un unguent sentimental. (...) Pe unii dintre participantii la sedinta de azi nici nu i-am vazut prin campania electorala. E bine ca a fost intrunirea asta, pentru ca a fost si o socializare.

Gheorghe Flutur: Trebuie promovate proiecte regionale. Cel de la Timisoara nu va veni niciodata sa ne intrebe daca vrem bani pentru soseaua Est-Vest”

2 comentarii:

Alexandru Gavris spunea...

Le zice bine Flutur (nu stiu cat de sincer, insa). Ar trebui ca baietii din Iasi sa mediteze un pic la asta.

garzanti spunea...

@alexandru gavris

Eu cred ca este sincer, si mai cred ca vb la nivelul unui care sta mai mult prin Bucuresti si e oarecum deconectat de realitatea locala. Are dreptate oricum, Iasul daca vrea sa faca ceva pe plan regional trebuie sa ii coopteze pe cei din jur, ca sa ii confere forta, iar aici Flutur are dreptate. Si ca sa inchei de ex nu am auzit niciodata in problema aeroportului din Iasi sa fie cooptati cumva si cei din Botosani si Vaslui, un aeroport mare la Iasi ar fi benefic si pentru ei, pentru ca si din judetele astea vin pleaca oameni in afara, si judetele astea fac importuri/exporturi. Insa... iesenii sunt si vor ramane egocentristi din cauza unui orgoliu prost ca au fost candva capitala.

Revenind la postul lui Florin cred ca cea mai slaba declaratie mi se pare a lui dom' Mitica, a jucat extrem de prost din punct de vedere politic si acum tot el se supara. Dom' profesor nu are statura de barbat politic din pacate.