19 ianuarie 2009

De ce au votat iesenii cu PDL? Ca sa-i readuca pe oamenii lui Ratoi la putere in primaria Pascani!

E clar ca noua coalitie guvernamentala va avea efecte in teritoriu. Interesant de urmarit cum se vor sterge cu buretele vechile asperitati si cum se pot imbratisa dusmani de-o viata.
Daca la Iasi, deocamdata, liderii PDL si PSD par mai degraba in asteptare, la Pascani e dragoste mare. Dupa ce vara trecuta au sarbatorit scoaterea eternului Ratoi din primarie, sprijinandu-l in turul 2 pe liberalul Craciunescu, la prima schimbare a directiei vantului, oamenii lui Andronache au cotit-o. Rapid de tot.
Intr-o sedinta care in mod suspect a facut putine valuri la Iasi, PDL Pascani a decis ruperea colaborarii cu PNL. Dintr-o data, democrat-liberalii din Pascani au realizat ca sunt in alianta cu PSD si ca Ratoi merita toata prietenia lor.
Cert este ca liberalul Craciunescu ramane primar doar cu numele (mai are doar 4 consilieri!), pentru ca majoritatea din CL e asigurata de PSD si PDL. Iar PSD a si pornit ofensiva, in birourile rosii croindu-se deja bugetul care va fi servit primarului onorific.
Maiastra lovitura va avea cu siguranta efecte in municipiul Iasi, unde electoratul portocaliu va sti cum sa se comporte la europarlamentare. Pariu?

Niciun comentariu: