04 ianuarie 2009

Analiza din PDL Iasi va avea loc cu o zi inaintea Marii Uniri

23 ianuarie, atunci va avea loc dezbaterea din PDL Iasi cu privire la rezultatul alegerilor generale, decizia fiind luata azi in Biroul Permanent Judetean. De remarcat ca la sedinta de astazi n-a luat parte nici unul dintre fostii peledisti (vreo 9 la numar) care fac parte din BPJ, desi au fost invitati (inclusiv prin SMS-uri). Semn ca supararea e mare printre apropiatii lui Oprea.

Data fixata pentru marea analiza la PDL Iasi e cel putin ciudata, pentru ca nu discuti lucruri de viata si de moarte in preziua manifestarilor ample care se anunta la Iasi pe 24 ianuarie. Sau poate din acest motiv a si fost aleasa ziua respectiva, pentru a atenua tonul unora, care vor taieri de capete si demisii la varful organizatiei.

Nici echipa PDL Iasi care va porni negocierile cu PSD nu e deocamdata cunoscuta. Numele protagonistilor care vor transa institutiile portocalii vor fi stabilite duminica viitoare, iar posturile vor fi arvunite, cel mai probabil, in saptamana 12-18 ianuarie. Apoi toti pedelistii se vor prinde, alaturi de cei din PSD, intr-o Hora a Unirii, in care e asteptat sa intre si Traian Basescu. Sa vedeti ce primire frumoasa ii pregateste primarul Iasului!

Niciun comentariu: