05 ianuarie 2009

Specialistul nr. 1 in concerte la Iasi, bun de secretar de stat la Finante!

Nichita a stat o luna la Bucuresti, in coasta celor care negociau Guvernul, pentru a baga cativa ieseni in structurile centrale. Deocamdata, nimic nu e clar, sanse fiind doar pentru Jitareanu, secretar de stat la Educatie si Florian Munteanu, sef la Romsilva.
Insa seful PSD Iasi nu pare multumit doar cu cele 2 posturi, asa ca incearca impunerea si a altor oameni in aparatul central. Pentru ca socotelile sale de la Iasi nu se potrivesc cu cele din birourile de la Bucuresti, in care se tocmeste repartitia, Nichita schimba nume peste noapte, doar-doar PSD Iasi va mai prinde ceva posturi.
Ultima glumita este cea legata de posibila ungere a lui Cosmin Coman secretar de stat la Finante. Trimiterea specialistului nr. 1 in concerte la Iasi in ministerul lui Pogea este strans legata se pare de esecul cu Victorel Lupu, pentru ca finantistul primariei n-are CV compatibil.
Iar pentru asta, Nichita e gata sa-i ofere lui Victorel postul de prefect al Iasului.
Nu stim daca Ali Campbell va canta la petrecerea prilejuita de prima rectificare bugetara, dar cert este ca PSD Iasi vrea cantitate si nu calitate. Altfel spus, secretarii de stat si sefii de agentii la kilogram bat ideile. «Hai Cosmine nu fii trist/Ca esti mare finantist!».

UPDATE: 1. Cristi Nechifor (PSD) e in carti pentru sefia SAPARD Iasi;
2. La nivel central, PDL va stabili numele secretarilor de stat pana la finele acestei saptamani;

Niciun comentariu: