30 ianuarie 2009

Flutur vine maine la sedinta CCJ a PDL Iasi

Sedinta mare maine la PDL Iasi. Consiliul de Coordonare Judetean, adica toata floarea pedelista din judet se aduna la Motelul Bucium, pentru a reconfirma probabil sprijinul pentru Dan Carlan in fruntea organizatiei. La reuniune va fi prezent si Gheorghe Flutur, care in calitate de vice national, pastoreste si organizatia de Iasi.
Nu e clar daca va fi prezentata (stabilita) si lista sefilor PDL pentru deconcentrate, dar chestiunea cu scaunul lui Dan Carlan e deja transata.
Proaspatul secretar de stat de la Mediu nu va avea probleme sa obtina votul de incredere, mai ales ca opozitia din filiala e divizata (un parlamentar important va lipsi!), iar cei 400 de membri care vor fi in sala stiu deja ce au de facut. Intepaturi vor exista, dar dupa trei ore (cel putin) de harjoneala, mesajul va suna cam asa: filiala a iesit intarita, gata sa atace problemele judetului.
Dupa care, cine va mai misca in front va plati! Unii, care spun ca maine vor sta cuminti, anunta ca de luni incolo vor continua sa miste. Fara mare folos insa!

Niciun comentariu: