09 ianuarie 2009

Liderii PDL Iasi nu se mai suporta. Filiala pierde serios la capitolul credibilitate!

Tensiune cat casa la PDL Iasi. In seara asta, o sedinta banala pentru desemnarea celor doi subprefecti s-a transformat intr-un veritabil razboi.
Dumitru Oprea, Mihaela Popa si Marius Spanu (trei dintre parlamentarii PDL Iasi) au parasit sala, pe rand, acuzand ca n-au nici un cuvant in filiala si ca sedintele sunt de fatada, deciziile fiind luate in cu totul alta parte.
La fel de nemultumit e si Nicusor Paduraru, care insa e ceva mai retinut, fiind membru nu de multa vreme la democrat-liberali. Deocamdata, Daniel Oajdea sta pe margine. E nemultumit de Carlan, dar nu-l inghite nici pe Oprea. Cat il priveste pe Petrica Movila, acesta e clar de partea lui Carlan, nu pentru ca l-ar agrea foarte tare, ci pentru ca e varianta care deocamdata, ii este cea mai favorabila.

Cert e ca Dan Carlan se afla intr-o postura tot mai incomoda, parlamentarii cu priza la electorat ai filialei fiind tot mai iritati de ceea ce se petrece in organizatie.
Cat priveste proaspetii subprefecti portocalii, Cristian Angheluta si Dragomir Tomaseschi, nu e nici pe departe cea mai buna varianta pentru PDL.
Ce va urma? Stati pe-aproape, ca razboiul abia a inceput.

Un comentariu:

Marius Pârciu spunea...

Intrebare: cine l-a adus pe Nicusor Paduraru la PDL? :D