29 ianuarie 2009

Seful SIPI Iasi s-a ales cu dosar penal

Seful SIPI Iasi a calcat pe bec sau mai precis a alunecat pe sticla paharelor pe care le-a servit aseara dupa o intrunire de bilant. Totul a iesit bine si frumos, doar ca omul, Catalin Blanaru s-a urcat, usor euforic, la volan. Apoi s-a tamponat. Astazi a venit verdictul, iar comisarul-sef Blanaru s-a ales cu dosar penal. 0,90 mg concentratie, cu 0,1 peste limita admisa. Daca ar fi ratat ultimul pahar, probabil ca ar fi scapat.
„S-a intocmit dosar penal, care a fost trimis deja la Parchet. Decizia s-a luat dupa ce a venit rezultatul de la IML, acesta indicand o concentratie de 0,90 mg de alcool in aerul pur expirat”, a declarat Petru Frunza, seful Politiei Rutiere din Iasi.
Cat despre accident, n-a fost decat o usoara tamponare, in care, potrivit lui Frunza, masinile au fost doar zgariate. „A fost o vreme caineasca aseara. Astfel de accidente se produc frecvent. Noi am demarat cercetarile doar pentru conducere sub influenta alcoolului”, a adaugat Frunza.
Asa ca faza cu inscenarea, avansata de seful SIPI, nu tine. Pentru ca nimeni nu i-a turnat in pahar, apoi l-a pus sa urce la volan. Ghinion!

Niciun comentariu: