14 ianuarie 2009

Basescu si PDL au pierdut un prim meci cu PSD-ul

PSD a iesit bine din scandalul legat de „independentul” Gabriel Oprea. Pesedistii l-au prins cu mata-n sac si au punctat. Nu chestiunea Oprea e importanta, ci modul in care se aseaza relatia dintre PSD si PDL-Cotroceni.
PSD n-a cedat si a aratat ca poate rade orice corp strain plantat intre spitele social-democratiei.
Deocamdata, reactia PDL si a lui Basescu e palida. Pentru ca e an prezidential. Mai mult, pedelistii le cer acum celor din PSD sa nu mai carcoteasca de pe margine impotriva ciudatei formule guvernamentale. PDL stie cel mai bine ca arma cea mai eficienta e opozitia. Inclusiv fata de colegul de guvernare. Din ce vedem, PSD a furat jucaria portocalie, deranjandu-si aliatii, prin gurile de foc care nu-s prinse in Guvern. De partea cealalta, pedelistii stau incolonati si nimeni nu misca in front. Pentru ca semnalul de atac inca n-a aparut de la Cotroceni. Dar nu va trece mult timp pana la raspunsul PDL la imbatosarea PSD din ultimele zile. Totul depinde si de cifrele de prin sondaje, care cel putin pe moment, cica nu arata deloc bine. Motiv de ingrijorare atat la PSD, dar mai ales la PDL.

Un comentariu:

onciu spunea...

Cred ca pesedistii au actionat mult prea disproportionat in cazul Oprea.Era o chestiune interna de partid in care autorul principal a fost Vanghelie,iar pe termen mediu si lung nu va aduce beneficii pesedistilor.Si in cazul lui Nastase,daca va continua s-o tina tot asa,s-ar putea sa aiba probleme cu integritatea partidului.Domnul Adrian Nastase trebuie sa inteleaga pana la urma ca nu poate sa faca opozitie la nesfarsit.Este posibil ca acest meci pierdut,sa se transforme intr-un viitor castig.