06 noiembrie 2008

Atacul lui Vali impotriva Bulgaru(lui) care bate copii liberali

Simtind ca-i fuge colegiul de sub picioare, Vali Salavastru a pus la cale un atac furibund impotriva contracandidatului sau vorbaret si pedelist Liviu Bulgaru. Asta dupa ce Bulgaru a cheltuit o caruta de bani pentru o lansare cam portocalie, dar fastuoasa la Targu Frumos. Cu un spectacol pe care localnicii n-o sa-l uite prea curand.
Ca urmare, Vali a socotit ca numaidecat trebuie iesit cu un atac in tromba la adresa Bulgarului. Cum? Cu un copil (elev) care intamplator dezlipea (rupea) afisele frumos colorate ale PDL.
Echipa pedelista a vazut cum afisele portocalii se bulgarizau unul dupa altul, astfel incat gradele din paharele unui bar din apropiere au tasnit pe usa cautand dreptatea. Brusc, falangele s-au dilatat, iar piciorul drept s-a desprins de la sol, formand un unghi de 120 de grade cu piciorul stang ramas vertical. La fata locului a fost chemat chiar actorul principal, caruia elevul i-a masacrat chipul. Chip dezlipit fara tact in vazul dusmanului care privea printre sticle de dupa fereastra.
E clar ca tanarul elev de la Tehnoton a fost pus la punct de hoardele dusmanoase. Dar de aici si pana la internari nocturne la Urgente si buletine medicale puse langa sina dosarului pentru o banala contuzie toraco-lombara e cale lunga. Nu stiu ce influenta au astfel de bazaconii in campania electorala, cum nu stiu daca pedelistii din Targu Frumos au propriile legi aplicand corectii tinerilor care le ies in cale cu bucati de hartie portocalie in mana.
Altceva as remarca. Din scandalul „masacrului” de la Targu Frumos, un singur personaj are de castigat. Individul este rosu in obraji, are relatii destule in zona si rade de unul singur de mingile jucate in fileu de adversari. Bravo, Vasile! E greu sa nu faci nimic si sa castigi puncte in clasamentul ATP (Alegerile Toamnei Perdante).

Un comentariu:

catalinilie spunea...

Florin, sincer iti zic ca eu daca as vota in colegiul respectiv nu as vota nici cu Salvastru si nici cu Bulgaru dupa cele intamplate!!!I-as elimina din lista mea de prioritati si as alege intre cei care au ramas, pentru ca astfel de comportamnete trebuie taxate. Daca noi nu-i taxam, ei vor proceda mereu in felul asta. Noi, electoratul trebuie sa schimbam modul in care se fac e campanie si sa-i educam pe candidati sa se comporte civilizat in conformitate cu statutul pe care il au. Gata cu marsaviile si campaniile murdare. Sa luam exemplu de la americani, caci e un exemplu de urmat!