15 noiembrie 2008

Pentru cine e important rezultatul de maine de la Voineti

Alegeri cu miza mare maine la Voinesti, unde va fi ales primarul. Sunt 5 candidati, insa doar trei au sanse: Iustinian Ivascu (PSD), Gheorghe Dobreanu (PNL) si Mihai Lungu (PDL).
Cum aproape sigur va fi si un tur 2, iar acesta se va desfasura exact in ziua alegerilor pentru Parlament, candidatii din colegiul de deputati stau cu ochii ca pe butelie pe Voinesti. Asta pentru ca Voinestiul are peste 4.000 de votanti si e foarte important sa-ti promovezi omul in turul doi. Imaginati-va spre exemplu cate voturi ar putea lua pesedistul Cristi Nechifor pe 30 noiembrie la Voinesti, daca Iustinian Ivascu rateaza intrarea in turul 2.
Paradoxal, azi s-a facut campanie la greu in Voinesti, intrucat competitorii la deputatie au avut acest drept. Nu stim daca deputatul lui tata, Lucian Simirad a colindat prin Voinesti cu afisul lui Simirad-senior lipit pe spate, insa PSD si PDL, din cate zice lumea, au batut comuna toata ziulica. Intrucat e miza mare, ne asteptam la o inclestare pe cinste, pentru ca tot arsenalul va fi scos pe ulita satului pentru intrarea in turul 2.
Relatari pe larg maine pe blog despre alegerile de la Voinesti, iar in jurul orei 23.00 sper sa obtin si rezultatul votului.

Niciun comentariu: