13 noiembrie 2008

Premiera in politica romaneasca: Tatal pesedist apare pe afisul fiului liberal

In urma cu ceva timp am spus ca nea' Costica Simirad pune talpi campaniei electorale PSD si explicam si de ce (cititi AICI).
Decizia de sustinere a fiului liberal are si alte implicatii, iar candidatii PSD din municipiul Iasi probabil ca deja si-au facut calcule in legatura cu pierderile provocate de miscarea colegului de partid. Faptul ca Simirad de la CJ e un animal politic rasat o stie toata lumea, la fel cum o stim cu totii ca jocul politic la doua capete poate aduce beneficii. „Dati-ma afara!”, acesta pare a fi mesajul lui Simirad-tatal, desi el stie ca Nichita nu-si permite deocamdata sa faca acest gest. Cert este ca intamplarea cu aparitia pe acelasi afis a unui pesedist si a unui liberal e o chestie fara precedent in politica romaneasca. Oare ce a spus Cristi Nechifor (candidat PSD) dupa ce a aflat ca in colegiul sau vor aparea afise si bannere cu chipul lui Simirad-tatal alaturi de cel al fiului? Spumega nu alta Nechifor. Iar cel care se bucura e Movila!

UPDATE: Cristi Nechifor (PSD): „Cred ca afisele si bannerele respective sunt facute fara voia lui Constantin Simirad. Liberalii au fortat nota. Au urmarit un efect psihologic, dar electoral nu conteaza. Efectul este minim”

Un comentariu:

dragosvoda spunea...

http://dragosvoda.wordpress.com/2008/11/15/povestea-buclucasa-a-unui-banner-electoral-asa-tata-asa-fiuhalal-tata-halal-fiu/