03 noiembrie 2008

Mai bine ati fi candidat la primarie, domnule Hurmuzache!

Mihnea Hurmuzache e un tip super-simpatic, mai ales ca numele sau coincide cu numele Liceului «Eudoxiu Hurmuzache» din Radauti, pe care l-am urmat (apropo, stiati ca pe Mihnea il cheama si Eudoxiu?).
Daca pe 30 noiembrie am vota primarul, iar Mihnea ar candida din partea PNL am spune ca ar avea sanse sa prinda exact cat a prins Adomnitei la locale.

Astazi, intr-o conferinta de presa tinuta la sediul sau de campanie, Mihnea a vorbit pentru a «n»-a oara despre lucrarile Spitalului Regional de Urgenta, care vor incepe prin primavara viitoare. Locatia unitatii medicale (Dancu) e mai mult decat ciudata, avand in vedere ca intreg orasul va fi tranzitat pentru a ajunge la noul spital dotat cu toate cele.
Lasam la o parte faptul ca Mihnea s-a laudat cu un proiect care apartine Guvernului (firul liberal il leaga de Executiv), dar nu putem omite o alta problema evocata de dom' Mihnea, o chestiune de mare relevanta parlamentara.
Ei bine, Mihnea este extrem de preocupat de problema cainilor vagabonzi. Desigur ca stiti deja (doar am zis ca am cetitori inteligenti) ca e o problema presanta la nivel local, pe care Gigi Nichita a scapat-o din mana. Dar chestiunea e fara rezonante la Bucuresti, acolo unde Eudoxiu vrea sa ajunga saptamanal, pe carari parlamentare.
Ca solutie, Mihnea ar rupe Salubris-ul in doua. Exact cum coltii patrupedelor rup din hrana gasita langa ghenele de gunoi. Domnul candidat liberal n-a zis daca noua structura se va numi Directia Patrupede si nici daca pentru asta va initia o propunere legislativa. Ca fapt divers, spinoasa problema a coltilor ascutiti, i-a interesat atat de mult pe gazetarii prezenti azi pe Independentei, incat multi s-au ridicat si au plecat inainte de finele primei intalniri cu presa a candidatului cu nume de liceu.

Niciun comentariu: