14 noiembrie 2008

Interes urias pentru sondajul de pe blog pentru colegiul Nicolina

Pana la ora 14.10, votasera pe blog 476 de persoane, semn ca disputa din Nicolina intre Paduraru si Cozmanciuc starneste interes enorm. E clar ca staff-urile de campanie si-au indemnat sustinatorii sa dea un vot pentru propriul candidat.
Pana la urma e un simplu joc si mai putin o cercetare sociologica, rezultatele acestui sondaj nefiind apropiate de cele care vor iesi la urne.
Disputa virtuala intre cei doi candidati e copia disputei din colegiul Nicolina, probabil colegiul cu cele mai multe bannere pe metrul patrat. Intre Gara Internationala si Tesatura sunt bannere unul dupa altul, lucru pe care nu-l intalnesti in restul zonelor din oras. Liberalii investesc mult in colegiul in care Cozmanciuc candideaza (prietenii stiu de ce!), insa aceiasi liberali vor afla daca a fost o investitie profitabila sau nu in seara de 30 noiembrie. Ma tem ca nu (doar) banii sunt cei care pot decide invingatorul.

2 comentarii:

Aty Alexandru Mihai spunea...

Eu chiar cred ca banii vor face diferenta pentru PNL, cel putin vor castiga mult mai multe voturi decat ar fi fost normal sa le primeasca. Ma mai implic si eu din cand in cand in campanie, inclusiv in mediul rural iar bannerele candidatilor PNL sunt o multime, din 100 in 100 metri, enorm de multi bani au bagat in aceasta campanie, ca sa nu mai zic ca spre sfarsitul campaniei vor cotiza. Inevitabil oamenii vin si intreaba "Da noua ceva bani ne dati?" pentru ca altii au venit si mai si cotizeaza cu cate ceva...

Sursele ... spunea...

florine campania asta ai dat-o in bara. ti-ai zugravit in portocaliu si maduva oaselor. pacat.