23 noiembrie 2008

PSD, atac virulent la Gavrila si Carlan

Pesedistii au stat cat au stat la cutie, insa de maine ies la bataie. Din cate se aude, baietii in rosu au pregatit machete electorale in stilul caracteristic, neasumate, prin care culmea, ataca colegiul cel mai dificil, in care PSD sta tare prost: Copoul.

Ce pregateste PSD-ul Cameliei Gavrila?

«Camelia Gavrila este pe lista candidatilor patati».
«Camelia Gavrila merge in Parlament pentru ieseni? NU! Gavrila merge in Parlament pentru Fenechiu!»


Ce pregateste PSD lui Dan Carlan?

«Iesenii nu vor uita niciodata de afacerea Bancorex».

Ma tem ca iesind cu astfel de atacuri neasumate (pe machetele electorale nu scrie nicaieri ca sunt opera PSD), social-democratii nu fac altceva decat sa radicalizeze cele doua electorate (PDL si PNL), care se plictiseau de moarte in aceasta campanie. Sunt tare curios ce va zice Tudor Ciuhodaru, un tip OK, dar care n-are nici o vina probabil in chestia atacurilor neasumate.
Pregatiti-va pentru 5 zile de ciudatenii. Acesta nu e decat inceputul. Daca bine imi amintesc, PSD a fost primul partid care a spus ca nu agreeaza atacurile de acest gen, spunand ca merge pe campanie pozitiva. Aiurea! Urmeaza Nicu Paduraru la rand!

8 comentarii:

garzanti spunea...

pai deja i-a pus banner cu ciuho' deasupra sediului de campanie PNL din Independentei (fostul Toyota)

miscare super tare

Sursele ... spunea...

Dl. Florin Ghetau are dreptate. Numai ca pe Copou este un singur om indeajuns de disperat sa faca astfel de nebunii. Iar dl. Ghetau stie ca ceea ce va aparea maine in Ziarul pleaca de la portocalii. La fel ca si mizeriile de la Habitat.

florin ghetau spunea...

Eu nu stiu ce a aparut la Habitat, insa daca acolo au plecat de la portocalii e de condamnat.
In cazul machetelor care apar maine, 100% e opera PSD.
Iar doctorul Ciuhodaru e stanjenit de chestia asta!

Sursele ... spunea...

caseta de azi din JurnaluldeEst( hopaaaaaaaaaaaa ...) seamana ca doi stropi de apa cu un pliant pe care l-am primit acasa ( in Dacia) de la Mihaela Popa (PD-L). Am vazut acest pliant pt. prima data Duminica, deci PSD nu avea cand sa-l copie(mesajul cu votul dat unui penelist este dat lui Fenechiu). Desi pare greu de crezut Dan Carlan si-a platit si propria campanie denigratoare doar pt. a o lovi pe Camelia. Dixit.

garzanti spunea...

mai sursa, daca stai in Dacia poate ne lamuresti si care e treaba cu campania murdara facuta de Tompea

florin ghetau spunea...

Stati linistiti. Maine apar machete electorale nou-noute pe spatiul PSD.

ciprianmtc spunea...

e mult mai simplu sa tipi in stanga si in dreapta injurii si sa lansezi atacuri fie ele si calomnioase decat sa obtii votul corect si sa iti justifici prezenta in parlament

Unknown spunea...

De se agita psd asa inseamna ca ciuho e aproape de gavrila si carlan. Ceea ce verifica sondajul pdlist. Si agitatia lui tompea pe alexandru nu e straina de lucrul asta.