02 noiembrie 2008

SONDAJ PE BLOG: Cine castiga meciul din Copou

Poate cea mai interesanta confruntare are loc in colegiul de deputati din Copou-Pacurari, unde isi masoara fortele Dan Carlan (PDL), Camelia Gavrila (PNL) si Tudor Ciuhodaru (PSD).
Carlan zice ca atuul sau e forta PDL, Gavrila are cea mai buna imagine din randul liberalilor ieseni, in vreme ce pesedistul Ciuhodaru incearca sa se desprinda de partid, mergand pe tinerete si competenta sa ca medic la Urgente. Tu cine crezi ca va castiga?

3 comentarii:

Unknown spunea...

Pai nu stiu cine castiga, dar pot sa spun ca nu mi-as dori sa castige Gavrila (asa cum se vede prin sondajul tau) si celalalt e de la PSD, deci nu vreau comunisti. Rezultatul: mizez pe Carlan

garzanti spunea...

apropo de comunisti, mi-as dori sa fi fost si in Romania comunisti adevarati cu convingere si nu doar interesati de avantaje de moment

eu zic sa le punem tuturor candidatilor cate un test de doctrina

mariusica spunea...

Colegiul destul de dificil, in care singura solutie viabila este liberala Gavrila, care a dovedit ca e un bun manager,stie si administratie, e o fortza serioasa pe care iesii din acest colegiu ar trebui sa isi puna voturile.Intre un comunist, un expirat politic tip Carlan si un bun manager tip Gavrila as alege intotdeauna -- managerul Gavrila.
Succces doamna !!!