04 noiembrie 2008

De ce face Simirad anti-campanie PSD

Simirad pune talpi campaniei electorale a PSD Iasi. Si asta nu pentru ca „amicul” sau Constantin Neculau l-a barfit in campania localelor, ci pentru ca partidul nu i-a cerut parerea atunci cand s-au facut listele. Prietenii sai spun ca nea Simi' nici nu ar fi vrut sa participe la mitingul din Piata Unirii, insa in final a cedat la rugamintile fierbinti ale tovarasilor care stiu ca in Iasi va fi jale mare in seara de 30 noiembrie.
Daca ati observat, in momentul in care Nichita l-a prezentat pe Neculau pe scena din Piata Unirii, Simirad a iesit din rand, venind la marginea scenei, gasindu-si grabnic treaba. Daca nu ati observat, atunci va spun ca m-am nimerit chiar in zona si n-as dori sa reproduc vorbele lui Simirad pentru a nu-l supara si mai mult pe Neculau taman cand omul incepe goana dupa voturi.

Simirad a venit la Marea Lansare PSD, dar n-a iertat. Sa zici ca nu sprijini un candidat PSD la Senat de fata cu toti candidatii e lucru mare intr-un partid in care nimeni nu misca in front. Doar ca acel candidat la Senat inseamna pentru PSD jumatate de oras, in care mai candideaza doi pesedisti la deputati (Iacoban si Dorneanu). Cu alte cuvinte, au fost loviti trei pesedisti deodata, pentru ca nu poti rupe deputatii de colegiul senatorial.
Ma veti corecta si veti spune ca nea' Simi' nu-l sprijina nici pe Cristi Nechifor, pentru ca in colegiul Voinesti-Tibanesti a intrat in cursa fiul liberal al pesedistului Simirad. Pai Nechifor n-avea sanse sa castige colegiul judetean nici cu sprijinul lui Simirad, asa ca afirmatiile sefului de la CJ nici nu strica, dar nici n-ajuta campania lui Nechifor.

Un comentariu:

catalinilie spunea...

Sincer, de cand a revenit Simirad la PSD Iasi, au cam inceput conflictele in interiorul partidului!!! Simirad se comporta la fel ca in vremea de cand era primar, sa se faca totul cum vrea el, sa fie asa cum spune le ca de nu.....!!!Parerea mea este ca Nichita a facut o mare gafa prin propunerea lui Simi la CJ. Trebuia sa il lase pe Flaiser si Simi trebuia trimis la pensie. Dar ii era frica sa nu piarda alegerile locale si dupa alegeri a avut o groaza de probleme cu Simi, de la conflictul cu Adascalitei si implicarea Fosilei de la CJ, pana efectiv la numirea viceprimarului din cadrul PSD. Oricum Cu Simi la CJ Iasul e mort timp de 4 ani. Acum sa vedem care pe care... Ori Gigi ori Fosila Simi, care are un stil tare interesant de aface politica pe nepotisme si se comporta ca un dictator. Daca castiga Simi lupta asta interna atunci PSD-ul e condamnat, acolo se vor aduna doar acolitii lui Simi, si nu oameni de valoare, tineri cu perspectiva, care sa schimbe longeviva clsa politica "democrato-comunista". Stiti vorba.... Sa ne fereasca Dumnezeu de Burghezia comunista!!!