24 noiembrie 2008

Ce (n-)a facut Valer Dorneanu pentru Iasi in ultimul mandat

Valer Dorneanu e un interlocutor ok. Nu jigneste aiurea, nu tipa, nu are apucaturi haiducesti precum restul pesedistilor. Omul mai vrea un mandat, desi prestatia sa din ultimii 4 ani a fost o mare dezamagire. Veti spune ca Dorneanu a stat in opozitie si n-a putut realiza mare lucru. Corect. Dar in perioada 2000-2004, in timpul guvernarii Nastase, ce-a facut Dorneanu pentru Iasi? Pentru cei care deja au uitat amintesc ca Valer Dorneanu este parlamentar de Iasi din 2000 incoace.
Dorneanu e politicianul tipic ales pe liste, care in confruntarea directa cu electoratul nu prea are cu ce se lauda. A trecut sporadic prin circumscriptie, iar vreme de 4 ani nu-mi amintesc sa fi prezentat vreun bilant anual, la jumatate de mandat sau la finalul acestuia privind activitatea sa.
Vocile critice din PSD spun ca parlamentarii partidului n-au fost lasati sa tropaie prin sediu si sa confiste spatiul mediatic. Daca intr-adevar asa e, cu atat mai mult electoratul nu are nici o vina ca membrii importanti ai filialei sunt tinuti sub papucul sefului.
Colegiul Nicolina va arata cat de bine functioneaza votul uninominal, adica daca oamenii aleg partidul sau candidatul. Daca electoratul merge pe a doua varianta, Dorneanu n-are nici o sansa. Pentru ca timp de 4 ani n-a convins si, din pacate, n-a avut nici o legatura cu Iasul.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Pai nu a facut nimic pentru iasi, cel putin ceva consistent si vizibil.

Uita-te la site-ul lui "am mers prin Iasi", "am identificat" dar 8 ani ce a avut de facut? acum se pare ca descopera Iasiul.