10 noiembrie 2008

SONDAJ: Meciul din Nicolina, la deputati

Mugur Cozmanciuc (PNL) arunca o gramada de bani in campania electorala, in speranta unui scor bun. Se bucura de sprijinul total al organizatiei de tineret, insa are de luptat cu imaginea nu tocmai buna a liberalilor in municipiu.

Nicusor Paduraru (PDL) vine de pe pozitia unui fost prefect, creandu-si imaginea omului care n-a cedat presiunilor lui Fenechiu. Nu dispune de banii candidatului liberal, dar pana acum a avut o campanie inteligenta.

Daca nu ar fi avut sprijinul PSD, sansele lui Valer Dorneanu ar fi fost mici de tot, pentru ca social-democratul a fost sters ca parlamentar.

Cine credeti ca va castiga in colegiul Nicolina: Paduraru, Cozmanciuc sau Dorneanu?

9 comentarii:

garzanti spunea...

cam slabut Florine, ziceai ca sa ai sa monitorizezi fiecare actiune a cadindatilor, dar pana acum slabut tare

mariusica spunea...

singurul candidat credibil in acest colegiu este Mugur Cozmanciuc de restul nu prea a a auzit nimeni fiind figuri sterse.

florin ghetau spunea...

Garzanti, in nici un caz nu voi vorbi despre chermezele candidatilor sau despre spectacolele lor de 2 bani! Rabdare!

DANGA Marius spunea...

Hai sa vedem ce inseamna "o gramada de bani"? Stiu ca mash-urile de pe blocuri sar in ochi dar te rog sa ma crezi ca nu costa deloc f mult. Este doar o nisha neexplorata de nimeni altcineva.

Vad ca repeti teza asta care este PD-L-ista. La fel ca si cu UZO. Esti periculos de aproape de o parte a esichierului si imi pare rau. Sincer.

florin ghetau spunea...

Marius, n-are sens sa te agiti degeaba. Nici macar n-am spus ca depozitele UZO sunt ale liberalilor. Poate ca si cei de la PSD au astfel de „magazii”.
Am informatii de genul asta, dar le voi face publice doar daca marfa va fi impartita pe ulita satului.
Cat despre pericolul apropierii de care vorbesti, stai linistit. Sunt suficient de departe de tot ce inseamna zona politica. Mult mai departe ca in 2004, cand Bombonel a incercat sa calce presa in picioare. O parte a cedat, o alta nu...

garzanti spunea...

un mesh costa intre in 3,7 si 10 euro metru patrat la atelier de factut, la care trebuie sa adaugi costurile de conceptie grafica, chiria de tinut pe bloc si alpinistii care le monteaza

DANGA Marius spunea...

@ florin ar fi bine sa fie asa
@ garzanti - capitolele de cheltuieli sunt corecte.

Alexandru Gavris spunea...

Daca e sa ma iau dupa campanie, castiga Cozmanciuc. Daca e dupa inertie, care e de multe ori mai tare, castiga Paduraru sau - vai de mine!- Dorneanu.

Filip spunea...

Paduraru va castiga. Are cele mai mari sanse.