05 noiembrie 2008

Ingerii in halate albe care nu iau spaga niciodata

Cand vine vorba de spaga data medicilor, politicienii-doctori din cadrul partidelor se strang precum ariciul. Nu mai conteaza doctrina, nu mai conteaza nici macar ca distinsii domni sunt in campania electorala. Pentru ca spiritul de casta bate doctrina si uneste stanga cu dreapta exact cum de multe ori „atentia” se scurge incet din buzunarul stang al pacientului in cel drept al doctorului.
Aseara au fost in dezbaterea de la Tele M trei medici: Iulian Serban (PDL), Tudor Ciuhodaru (PSD) si Cristina Dobre (PNL).
Pozitia cea mai radicala a avut-o fostul sef al CJASS Iasi, Iulian Serban, care, desi ar trebui sa cunoasca fenomenul (si banuiesc ca-l cunoaste!), e convins 100% ca medicii nu iau spaga.
Minunata constatare. Ingerii in halate albe. Asa ii vede Serban pe medicii ieseni. Nu stiu cati doctori cer pacientilor bani sau alte foloase pentru a-i trata. Dar stiu ca de multe ori doctorii nici nu se uita la bolnavi daca acestia nu scapa ceva pe masa doctorului respectiv. Daca doctorul stramba din nas ca este ocupat, ca n-are timp etc, iar bolnavul este nevoit sa-l imbuneze pe medic prin diverse metode, asta cum se cheama?
Doctorul Serban nu candideaza in Iasi, ci undeva in judet. Dar cu astfel de declaratii radicale, electoratul il va ajuta probabil pe 30 noiembrie sa ramana in continuare doar medic.

Un comentariu:

Politica In Romania spunea...

Salut, s-a lansat un blog despre politica, daca vrei sa il adaugi la blogroll..
Have a nice day
www.politica-in-romania.blogspot.com