01 noiembrie 2008

Despre (ne)sansele lui Valer Dorneanu in Nicolina

In ciuda experientei sale, Valer Dorneanu ramane unul dintre cei mai stersi candidati ai PSD Iasi. Nici macar colegii sai de suferinta habar n-au ce-a facut omul pentru Iasi, desi a reprezentat vreo cateva mandate judetul pe la Bucuresti.
Intrebat azi intr-o emisiune la Antena 1 cum a ajutat Dorneanu Iasul, Daniel Matasaru (la randul sau candidat pe lista PSD plus PC) a dat-o din colt in colt. A fost presedinte la Camera Deputatilor si a initiat o multime de legi, a spus Matasaru.
Cu asemenea realizari, Dorneanu are sanse minime sa castige colegiul din Nicolina. Fara sa fiu deloc rautacios, bag mana in foc ca daca Dorneanu se duce singur prin Nicolina e posibil sa se rataceasca.

2 comentarii:

garzanti spunea...

aici situatia e mai complexa florine, valer dorneanu e din Toplita, acuma... sincer cu uninominalul crezi ca sunt sanse sa aiba si ei un parlamentar de etnie romana? eu sincer ma indoiesc.

Marea lui problema este ca nu a facut nimic pentru Iasi, si nici iesenii nu au auzit de el.

mariusica spunea...

Cine este acest domn Valer Dorneanu e din Iasi cumva?S-a remarcat cu ceva pentru Iasi?Cine poate raspunde la aceste intrebari va primi 3 salarii de ale domnului sus amintit!!!