13 septembrie 2008

Astept cu nerabdare prima iesire publica a lui Simirad jr.

Candidatura lui Lucian Simirad pe listele PNL ramane invaluita in mister. Din acest motiv, personajul necunoscut in ale politicii ar trebui sa iasa public si sa clarifice problema cu deputatia. Nu de alta, dar se intetesc speculatiile ca juniorul ar fi produsul unei iubiri aparent imposibile intre PSD si PNL pentru colegiul Tibanesti, unde candideaza un vechi tovaras democrat, Petru Movila.
Lucian Simirad are sansa sa-si dovedeasca barbatia politica maine, cand liberalii au anuntat o conferinta de presa in Podu Ros. Iar PNL ar trebui sa explice pe larg ce treaba are Lucian cu ulita judetului.

Daca tot vorbim de listele la liberali, cei din Podu Ros mai au de anuntat vreo 4-5 nume de candidati. Cum cel putin 2 nume sunt surprize, baietii in galben amana momentul pentru a spori suspansul, dar si pentru a asigura mediatizarea absolut necesara inaintea unei campanii electorale in care vor investi o multime de bani.

Inca un lucru: nici lista celorlalti candidati liberali nu e batuta 100% in cuie. O zic surse liberale cu ranguri dintre cele mai inalte. Cand am spus recent ca PNL va anunta tarziu listele, Marius Danga m-a contrat zdravan, spunand ca vorbesc aiurea. Cum e Marius, am sau nu dreptate?

5 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Ce este definitiv in viata? Numai cand inchizi ochii pt ultima data stii ca nu-i mai deschizi? Tu crezi ca la PD-L listele raman asa? Eu as paria ca nu.

Cat il priveste pe Lucian, te asteptam maine la conferinta de presa.

M.

DANGA Marius spunea...

am un semnul intrebarii aiurea acolo ... scuze.

M.

florin ghetau spunea...

La PDL nu stiu cat este lista de definitiva, insa jumatate dintre candidatii portocalii n-au ce cauta acolo. Si la liberali sunt destui candidati de carton, dar mai vorbim despre asta, ca doar e lunga campania!

DANGA Marius spunea...

Desi vorba cu bastonul de maresal este cat se poate de valabila nu cred ca va asteptati ca partidele sa aiba 17 candidati la fel de puternici.

Pasul de la lista unde 3,4 trageau si unii aflau cand intrau in cabina de vot ca sunt candidati la sistemul actual este imens. Este evident ca toate partidele cauta candidati care sa nu se faca de ras, cel putin.

Eu sunt, in mare, multumit cu candidaturile lansate de PNL Iasi pana acum.

M.

florin ghetau spunea...

Iti dau intr-o oarecare masura dreptate.
Vreau oameni noi in Parlament, nu personaje precum Farsirotu, Cazan, Dumitriu, Mocanu sau chiar Dorneanu.
Iar PSD ar trebui sa explice esecul ultimilor 4 ani cu echipa parlamentara de la Iasi.