23 septembrie 2008

Marian Enache fura locul PC Iasi pe listele PSD?

Vin in continuare vesti tulburatoare din politica ieseana. Marian Enache va candida la Iasi, dar se pare ca pe locul PC si nu al PSD. Si nu in oras, ci undeva in colbul judetului.
Cartile s-au facut la Bucuresti, iar cei din filiala ieseana a PC nici nu confirma, dar nici nu infirma vestea. Semn ca aterizeaza Marian. Listele PSD-PC sunt pe teava, dar surse convergente spun ca la modul cum arata in faza actuala, sunt subtiri ca gleznele unei balerine.
In proportie de 75%, senatorul Radu Terinte nu mai candideaza, iar Daniel Matasaru e pe muchie pentru un locsor la deputati.
Daca ma intrebati care-i legatura lui Marian cu Iasul va raspund ca e aceeasi ca a lui Marian cu PC-ul local. Cat despre conservatorii locali, numai de bine. Au scapat de candidatura lui Hogea, dar au dat peste Marian. Abia asteptam meciul!

Un comentariu:

Daniel Matasaru spunea...

Nu este niciun fel de muchie, sau daca este, e atat de lata incat poti trai pe ea o viata :P [ intelege de aici ca nu am niciun fel de stres legat de aceasta candidatura fie ca va fi, fie ca nu va fi... ]

Lucrurile sunt mult mai nuantate decat atat si cred ca este intelept sa mai avem, vorba cetateanului turmentat, putintica rabdare :) Pana pe 21 octombrie nu mai e atat de mult...