27 septembrie 2008

Terinte, Mar(t)ian Enache si parada Strigoilor in geci rosii

Mare conferinta de presa azi la liberali, in care pe hartia oficiala cu antet PNL e anuntat doar Relu Fenechiu. La aceeasi masa va aparea insa si senatorul Radu Terinte, care ca un copil abia intrat in politica mare, chiar spera ca va prinde al doilea mandat de senator.
Nu stiu ce nu va spune azi Terinte, dar pot pune pariu ce va spune: „Nu se mai putea la PC, iar alianta cu PSD nu e buna. La Iasi, in doua luni nu am discutat niciodata cu Nichita”.
Prin targ umbla vorba ca Hogea a lucrat intens la Bucuresti pentru lasarea lui Radu pe dinafara listelor. Bun, dar Vladut ce castiga la faza asta, ca pana la urma tot Mar(t)ian Enache va umple casuta PSD rezervata PC-ului.
De ce ii spun lui Marian Martian? Pai care e definitia celui care aterizeaza din Univers pe o planeta pe care nu o cunoaste?
O alta veste este ca si boxerul Vasile Catea ar putea reprezenta 4 ani Iasul in Parlament cu voia electoratului social-democrat. Zau daca PSD Iasi nu pregateste liste tari toamna asta. Rezultatul o sa-l vedeti in seara zilei de 30 noiembrie, cand apropo, cica umbla Strigoii imbracati in geci rosii si cu buchete de trandafiri la fel de rosii in maini.

Niciun comentariu: