05 septembrie 2008

Ce a facut Hrebenciuc la Forumul pesedist al Educatiei de la Iasi

Un personaj deloc iubit la Iasi pentru trecutul relatiilor cu Bacaul si-a facut azi loc in prezidiu la Forumul Educatiei PSD desfasurat la Casa Studentilor.
Viorel Hrebenciuc, caci despre sforarul-sef al PSD este vorba, a ras si a vorbit pe tot parcursul actiunii, semn ca parangheliile politice in care se vorbeste mult si fara rost nu-l intereseaza pe Hrebe'.
Timp de 10 minute cat l-am monitorizat cu atentie, Hrebenciuc s-a uitat de doua ori la ceas, a vorbit cu Anghel Stanciu, care se afla in spatele sau, a ras copios la una dintre poantele fostului peremist iesean, apoi a vorbit la mobil chiar in sala, fara nici o jena.
Cand s-a plictisit, a iesit pe hol, de unde a revenit abia spre finalul actiunii, in care Adomnitei a fost criticat de Geoana, Andronescu si Birchall, iar Oprea a fost luat la rost de Nichita.
Apropo de Forum: cel mai gustat discurs l-a avut Anghel Stanciu. Inca o chestie: actiunea a inceput de doua ori. Invitatii au fost prezentati mai intai de Tompea, apoi au mai fost prezentati o data si de Nichita, care a venit mai tarziu alaturi de musafirul nr. 1, Mircea Geoana, caruia i-a intarziat avionul.

Niciun comentariu: