29 septembrie 2008

Cine n-a vrut sa demisioneze Gavrila

Un personaj de prin targ n-a fost extrem de bucuros la aflarea vestii ca Gavrila a demisionat. Nu va ganditi la primarul Gigi Nichita, caruia oricum nu-i pasa ca ramane cu majoritatea in pioneze vreo 60 de zile si restul zile.
Cel care ar fi vrut amanarea chestiunii e chiar Relu Fenechiu, din motive pe care cu siguranta si voi le banuiti.
Problema e ca Relu nu s-a putut pune de-a curmezisul gestului Cameliei, taman in buza campaniei, cand profesoara si-a calculat atent pasii si n-a mai fost cale de intors.
Partea proasta pentru Fenechiu e ca plecarea Cameliei strica socotelile intelegerii supreme, partea buna e ca pentru PNL mutarea anti-PSD e aducatoare de voturi. Insa daca miscarea nu-i atent gestionata, voturile ar putea sa treaca pe langa PNL exact cum trece acceleratul Iasi-Timisoara prin halta Budai.

2 comentarii:

garzanti spunea...

Florine e campanie electorala si oricum orice mutare este permisa, iar Gigi ca mare om politic ar trebui sa stie asta, oricum are nevoie de voturile lor si clientii PNL de autorizatiile si feliile de cascaval din peneleu si dupa alegeri cred ca nu va mai fi nici o suparare si se vor impaca, evident ca mici altercatii banuiesc ca vor mai fi.

Oricum Camelush avea planurile facute, dar nici Gigi nu e mai breaz dupa 4 ani tot nu face diferenta intre primar si director. Ca director poti dicta in stanga si in dreapta, ca primar trebuie sa duci un joc abil, in folosul cetatii tale.

Succes Cameliei desi nu o simpatizez in continuare, si il rog pe tov Gigi Nikki sa se implice mai mult pt cetatea care la impins inainte si mai putin de congresele de la centru unde sunt numai mancatori de kkt.

Marius Pârciu spunea...

elvira rotundu :))