02 septembrie 2008

PNL Iasi asteapta cuminte listele adversarilor. Apoi iese cu propria lista!

Cand vor fi gata listele pentru Parlament? Greu de spus. PDL Iasi se lauda ca weekendul asta definitiveaza „lotul” pentru meciul din 30 noiembrie. Asa promit baietii portocalii, pentru ca pe 12 septembrie are loc mega-lansarea la Bucuresti.
La PSD e liniste deplina, dar in spatele cortinei se trag intens sfori. Pe 27 septembrie e programat Congresul PSD, unde pe langa anuntarea lui Geoana ca premier, mai mult ca sigur va fi prezentata si echipa pentru generale.

La PNL Iasi in schimb, nimeni nu se grabeste. Prin partid umbla vorba ca nebunia cu listele va fi impinsa cat mai tarziu. Adica spre jumatatea lunii octombrie. Calculul nu-i rau. Liberalii vor sa vada unde se aseaza oastea inamica, apoi ies si ei la atac. Desi in mare, se cam cunoaste cine candideaza si mai ales unde. Nume sonore pe vreo lista? Pana acum, nu se lipeste nimic. PSD se chinuie sa prezinte pe Iasi nume surpriza, dar deocamdata nu-i reuseste strategia.

2 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Florine, vedem filme diferite? pai suntem singurii care am decis niste nume, validate. Fiind filiala care avem peste media nationala nu aveme nevoie de OK de la centru asa ca astea raman. Chiar nu inteleg ce ti-a venit sa dai titlul asta. Iti reamintesc niste nume:
Col 1 - Traian Dobre
Col 2 - Relu Fenechiu
Col 3 - nu s-a decis
Col 4 - Valerian Salavastru
Col 5 - dl. Gaboran
Col 6 - Eugen Ticau
Col 7 - Cristian Adomnitei
Col 8 - Camelia Gavrila
Col 9 - nu s-a decis
Col 10 - Tudor Chiuriu
Col 11 - Cristina Dobre
Col 12 - nu s-a decis

deci cu 3 colegii nedecise tu spui ca PNL este cel care asteapta? Iar PD-L se arunca neinfricat in lupta cu o promisiune ca Duminica vor fi gata ... hai sa fim seriosi.

M.

florin ghetau spunea...

draga Marius, poate n-ai citit bine. am si zis ca in mare se stie cine unde candideaza la PNL. Ma refeream la momentul oficial cand nimic nu mai poate fi schimbat.
vrei sa-ti spun si data la care lista va fi definitiva 100%? probabil o stii si tu!
Cat priveste PDL si eu cred ca vor mai fi schimbari, duminica urmand a fi prezentata inca o schita de lista!