10 septembrie 2008

PSD Iasi intarzie cu listele, iar eligibilii sunt tot mai nervosi

La PSD Iasi continua sa fie liniste. Doar Catalin Ivan reuseste sa mai tulbure din atmosfera totalei prietenii de la partid, cu iesirea sa de azi impotriva conservatorului Radu Terinte.
„N-a facut nimic timp de 4 ani”, cam asta e reprosul lui Ivan la adresa lui Terinte, de parca Dorneanu, Dumitru, Mocanu sau Nedelcu ar fi facut ceva notabil pentru Iasi. Dar nu problema faptelor bune pentru Iasi e cheia disputei, pentru ca talpa are cu totul alta bataie, despre care vom mai vorbi atunci cand listele se vor limpezi, macar in proportie de 75%.
„E mai tanar si are sange fierbinte”, raspunde Radu Terinte, care stie ca viitorul sau se negociaza la Bucuresti, intre sefii mari PSD si PC.
In orice caz, poticneala listelor la PSD Iasi arata ca orgoliile sunt mari, iar locurile eligibile sunt, din pacate pentru puzderia de doritori, cu mult mai putine decat in 2004.
Totusi, cativa dintre omuletii grei ai filialei, care stiu sigur ca vor fi nominalizati, incep sa devina tot mai nervosi. Vor ca data Marelui Anunt sa fie cat mai aproape, ca apoi sa se napusteasca in colegii dupa voturi. Asta, pentru ca si dusmanul portocaliu a stabilit cine si in ce colegiu baga banii toamna asta.

Niciun comentariu: