27 septembrie 2008

Congresul PSD: Fatza lui Geoana apare pe dupa dreptunghiuri albe

PSD forteaza intrarea in campanie printr-un pompos Congres organizat azi in Capitala. Daca lunea trecuta la liberali, la actiunea de lansare a candidatilor au fost vreo 7.000 de oameni, PSD a plusat, adunand 10.000 de oameni in rosu la Romexpo. Pesedistii au plusat si la capitolul promisiuni, „premierul” Geoana fiind darnic cu poporul, ca doar banii nu-s de dat acum, ci dupa ziua urnelor, cand oricum, nu se stie cine imparte cascavalul.
Nu stiu cat il va scoate din amorteala pe pesedistul de rand mega-Congresul PSD, care vorba lui Solcanu seamana mai degraba cu o actiune populara pro-Geoana, dar ceea ce am vazut la TV a fost o actiune in pripa, cu gafe elementare de organizare. Daca lor asa le place, atunci de ce sa comentam noi si sa fim carcotasi.

O chestie nu ma pot abtine totusi sa n-o zic: in timpul discursului lui Geoana, delegatii de prin sala au tinut deasupra capului pancarde pro-PSD, inscrise cu acest mesaj doar pe o parte. In felul asta, la televizor, dar si cei din spatele salii au vazut niste dreptunghiuri albe agitate prin aer. Cine stie, poate organizatorii s-or fi gandit ca baietii cu camerele pe umar vor sta pe scena si vor prinde nu fatza lui Geoana, ci fetzele membrilor PSD. Si uite asa l-am vazut pe Geoana aparand pe dupa niste dreptunghiuri albe pe care probabil scria in creion «Geoana premier». Pentru ca scrisul era mic, noi n-am vazut nimic. Dar daca era o poezie romantica a Anei Birchall?

Niciun comentariu: