25 septembrie 2008

Fuga maicutelor din colegii la PSD

In timp ce pesedistii locali asteapta su sufletul la gura clarificarea listelor pentru Parlament, Nichita e plecat in Grecia. Nu stim daca liderul PSD Iasi s-a dus pe muntele Athos pentru a se ruga la Dumnezeu sa-i dea niste liste cat mai intelepte, insa stim ca la Iasi oamenii de prin PSD coboara repejor de pe muntele uninominal, sa nu se faca probabil de ras la meciul dur cu dusmanul neiertator.
Ultimele vesti nu-s tocmai placute pentru PSD Iasi. Astfel, dupa se Ioan Nani a facut pasul in spate, se pare ca nici agronomul Jitareanu nu vrea sa respire aer statut de Parlament. Cui ii este frica de cine aproape ca nu mai conteaza. Contactul dur din colegiile municipiului ii fugareste pe oamenii din PSD exact cum maicutele din Vladimiresti incearca sa-i fugareasca pe unii dintre capii Bisericii ortodoxe.
Ramanand la politica ortodoxa a listelor PSD, situatia nu e nici alba, nici neagra, ci vorba lui Terinte, gri. Cu Marian Enache, Valer Dorneanu, Neculai Ratoi si multi altii printre candidati dusmanul poate sta linistit, pentru ca lucrarea «Fuga maicutelor din colegii» se apropie de sfarsit.

Niciun comentariu: