25 septembrie 2008

Terinte sare in barca PNL si candideaza la Senat

Ziceam zilele trecute ca senatorul Radu Terinte nu va candida la parlamentarele din toamna. Am gresit. Nu va candida din partea PSD-PC, pentru ca de candidat dom' senator oricum va candida. Totul va fi anuntat sambata, dar nu in Piata Unirii, ci in Podu Ros, la sediul PNL.
Senatorul n-a putut suporta probabil chestia faina de tot cu plantarea lui Marian Enache pe locul PC de la Iasi, asa ca isi strange deja lucrusoarele din micutul sediu conservator, pentru a se muta la liberali. Faptul ca va pleca totodata si jumate din conducerea filialei PC are mai putina importanta, la fel cum e putin probabil ca Terinte sa mai prinda un mandat. Asta pentru ca la liberali singurul colegiu sigur e Harlaul lui Vosganian, iar pentru al doilea mandat trebuie un rezultat de senzatie al PNL Iasi pe judet. Intre paranteze fie spus, Terinte va candida in colegiul in care merge si Flaiser de la PDL.
Plecarea lui Terinte la PNL dinamiteaza la Iasi alianta dintre PSD si PC, care se transforma mai nou in alianta PSD-Matasaru. Daca nu cumva si tanarul conservator cauta deja zari mai calde.
Iar daca tot am facut vorbire de PSD, iata ca social-democratii a caror sef tocmai s-a intors din Grecia, mai primesc o lovitura. Culmea, din partea liberalilor, cu care pesedistii au convietuit atat de bine atunci cand s-au ales viceprimarul si vicele de la judet. Dati naibii scorpionii astia de liberali! Au stat la cutie o vara intreaga si uite ce fac acum!

Niciun comentariu: