28 septembrie 2008

Pleaca sau nu Gavrila din primarie?

Camelia Gavrila a livrat o tema la finele saptamanii trecute. Atat ziaristilor, cat si celor apropiati fenomenului politic, un fenomen tot mai greu de urmarit pe fondul miscarilor imprevizibile.
Ce va face pana la urma Camelia? Pleaca sau nu? Deja au aparut speculatii ca ultimele ore ar fi adus mult dorita pace intre beligeranti. Nimeni nu confirma supozitia, mai ales ca Fenechiu a fost azi la Bucuresti, iar Nichita a participat ieri la Bucuresti la Congresul PSD. Adica n-ar fi avut timp sa analizeze la rece revendicarile viceprimarului liberal.
Oamenii PSD de prin Consiliu spun insa ca e doar un joc de glezna a Cameliei si ca liberala nu va pleca, ci vrea doar o delimitare de fatada de PSD. Mai ales ca acusi incepe campania electorala in care va trebui explicat cat de compatibila este dreapta cu stanga.
Cei din PDL explica la randul lor ca PSD si PNL nu s-au inteles asupra ciolanului. Cu alte cuvinte ar fi un mic santaj pentru niscaiva avantaje de moment.
In fine, cei din PNL afirma ca indiferent de verdictul Cameliei, liberalii din CL nu vor sta la remroca lui Gigi si a PSD-ului si ca il vor taxa in continuare pe Nichita.
Saptamana viitoare vom afla probabil incotro se indreapta alianta de la Iasi dintre PNL si PSD. Insa, prin mutarea Cameliei, PNL ridica mult miza jocului. O noua intorsatura in acest caz nu le va aduce puncte, ci dimpotriva.

Niciun comentariu: