23 septembrie 2008

Cu putin noroc, cifrul de la listele PSD s-ar putea deschide saptamana asta

Cand vine vorba de liste, liderii PSD dau din cap nestiutori de parca ii intrebi care sunt ultimele barfe interne referitoare la relatiile nu tocmai omenoase intre Gigi Nichita si conu' Simirad.
„La PSD listele se vor anunta in ultima clipa. Chiar si noi, cei din partid, le aflam ultimii. Asa s-a intamplat si la locale. Eu spre exemplu am aflat ca sunt pe lista cu o seara inainte ca acestea sa fie anuntate”, declara recent un important personaj din Consiliu, a carui identitate, din motive lesne de inteles, o putem divulga, dar nu se cade sa-i facem rau omului care atunci cand are interes este amabil cu presa.
Cine, cum si unde candideaza o sa aflam probabil cat de curand, pentru ca partidul are programat la finele saptamanii congresul in care filialele trebuie sa prezinte marfa uninomanala.
Ultimele barfe din piata indica faptul ca tanarul Catalin Ivan nu se mai duce in colegiul lui Fene', ci in cel al lui Carlan (da' domnul doctor Ciuhodaru nu mai candideaza?), iar Tompea inca ezita sa intre pe buletinul de vot tiparit pentru Dacia-Alexandru. Oare vineri aflam listele, asa cum se vorbeste pe la colturi?

PS: Daca tot vorbim de liste, la PDL, ieri la Bucuresti, centrul a validat lista Iasului cu Mihaela Popa pe Copou la Senat, Oajdea la deputati in Alexandru si Costi Neagu, „prietenul” lui Oprea, in colegiul CUG.

Niciun comentariu: