27 septembrie 2008

Secretosul Nichita si „Camelia” din PSD

In PSD Iasi, localnicii social-democrati asteapta intoarcerea sefului de la mega-Congres. Cu tot cu listele pentru Parlament, pentru ca pana la plecarea delegatiei spre Capitala, nu se hotarase mare lucru. Sau se hotarase, dar atat de frumoasa e lista, incat momentul anuntarii mai poate fi amanat. Unii pesedisti aflasera doar din presa despre colectia de toamna cu cei 17 candidati, intrucat se stie, creatorul de moda nu divulga niciodata modelele inaintea defilarii pe scena.

Aparenta liniste de la PSD Iasi din aceste zile e tulburata insa de un personaj boem, care la CJ pierde banut dupa banut de la UE, apoi da repejor vina pe forte oculte, pentru ca omul e as in politica si simte incotro bate vantul. Vorbim despre nea' Simirad, suparat foc ca n-a avut nici un cuvant la facerea listelor electorale de la PSD. Omul a pus umarul la locale, a fost paravanul perfect pentru Gigi Nichita in lupta cu balaurul portocaliu, dar acum, cand avea si el de aburcat macar un prieten pe lista celor 17 candidati, nimeni nu i-a cerut parerea.

De ce, cand se isca furtuna si cum va plati Simirad pentru asta, cu siguranta vom avea ocazie sa mai vorbim. Doar nu degeaba umbla vorba ca Nichita are de luptat cu Camelia Gavrila la primarie, iar mai nou a aparut o Camelie si prin PSD. Daca de prima are sanse sa scape chiar saptamana viitoare, cu cea din propriul partid ii va fi infinit mai greu.

Niciun comentariu: