12 martie 2009

Actiunea «Semnaturi impotriva Mausoleu» sau cat de sus ridica Spinu stacheta in politica

Initiativa lui Marius Spinu cu semnaturile anti-mausoleu face valuri. Inclusiv in propriul partid. Pentru ca gestul lui Spinu blocheaza, cel putin pe moment, calea unui pedelist spre postul de vice la CJ. Chestia priveste filiala locala a PDL, care oricum nu-i alcatuita din ingeri. Iar oamenii de acolo abia asteapta sa se certe, chiar si dintr-un motiv banal.

Pana la ora asta, petitia lui Spinu a adunat deja 574 de semnaturi. Doar pe Internet. Aud ca alte 2.000 de semnaturi sunt pe hartie.
Citind mesajele iesenilor la adresa lui Simirad, ma apuca mila. Unele sunt intr-adevar jignitoare, dar majoritatea sunt pertinente. Exista voci care propun pana si mitinguri in fata sediului CJ.
Simirad se incapataneaza intr-un proiect, care nu are sprijinul Iasului. Doar el nu intelege asta. Mai nou, initiativa cu mausoleul e criticata in interiorul PSD. Nu stiu daca supararea l-a cuprins si pe Nichita, dar probabil ca nici seful PSD Iasi nu se simte prea bine.

Revenind la Spinu, e prima actiune care-l face vizibil in targ pe deputatul PDL. A ridicat sus stacheta, pentru ca tinta e Simirad, adica un coleg din actuala majoritate. Spinu primeste botezul, acum urmeaza sa confirme. Daca se va impotmoli, va cadea singur de pe un cal pe care l-a impodobit ca pentru sarbatoare. Deocamdata, publicul aplauda, dar pana la finis e cale lunga! Plus obstacole cu duiumul!

Un comentariu:

Valy Greavu spunea...

14/03/2009 - Semnaturi (758)
Câte asemenea semnături ar trebui?
Mai trebuie remarcat că nu numai tinerii votează...