06 martie 2009

Despre dezbaterea Adascalitei-Spinu sau ce nu s-a vazut la TV

- Cei doi au venit cu doar cateva minute inainte de inceperea emisiunii. Primul a ajuns Spinu, apoi a aparut si Adascalitei. Si-au dat mana. Nimic nu prevestea furtuna din platou.
- Prima parte a emisiunii a fost neasteptat de linistita. N-a lipsit polemica, dar invitatii s-au respectat reciproc. Nu au intervenit decat arareori unul peste altul;
- Pauza a schimbat brusc lucrurile. Cei doi au continuat sa discute aprins, Adascalitei primind un telefon. Ceva legat de emisiune;
- Minutele de publicitate s-au scurs rapid. Reincepe discutia. Cu Adascalitei mult mai ofensiv. Vicele de la CJ primeste SMS-uri. Acuze dure impotriva lui Spanu. Un prim atac sub centura, ceva legat de familie. Spinu riposteaza. Adascalitei incearca sa mute discutia de la tema cu sediul CJ inspre nerealizarile lui Spinu de la Harlau. In platou vorbesc ambii invitati. Spinu plateste polita. Evident, tot cu un atac sub centura. Adascalitei este un nesimtit, zice pedelistul.
- Creste tensiunea. Dupa alte cateva minute de schimburi dure de replici, Linia Intai se termina. Cei doi continua replicile pe hol. Se opresc 30 de secunde, pentru a mai pune ceva la punct. Adascalitei paraseste primul sediul Tele M. Nu inainte de a da mana cu moderatorul si producatorul emisiunii. Vrea sa dea mana si cu Spanu. Pedelistul refuza. Final de poveste. Care anunta vremuri grele in alianta PSD-PDL de la Iasi.

Niciun comentariu: