29 martie 2009

Lista PDL: Iasul nu prinde loc eligibil, Suceava pe locul 8

Lucrurile incep sa se clarifice la PDL: Iasul out la europene. Maine, PDL va decide forma finala a listei pentru europarlamentare. GANDUL da in seara asta lista pe surse, aceasta fiind deschisa de Stolojan, Monica Macovei si Traian Ungureanu. Iasul nu apare in primii 10. Candidatul regiunii Nord-Est va fi, cel mai probabil, suceveanul de 31 de ani, Petru Luhan (foto), aflat pe pozitia a opta, considerata eligibila. Daca ia 30 la suta, PDL poate spera la 11 locuri de europarlamentari.
Iata un slogan potrivit pentru pedelistii din targ: „Iasul merge cu Luhan, cel mai tare sucevean”.
sursa foto: Monitorul de Suceava

PS: Irina Schrotter, sustinuta de PDL Neamt este, potrivit EVZ, pe locul 13. Pozitia devine eligibila daca PDL ia 40 la suta sau undeva pe aproape. Greu de crezut mai ales ca si EBA va rupe destule voturi! Schrotter ar putea rata sa intre din prima in lotul pentru Bruxelles, dar ramane in calcule daca 1-2 oameni din fata ei primesc ulterior ceva functii in tara, renuntand la mandatul de europarlamentar!

Un comentariu:

Paul spunea...

Vedeti care a fost rezultatul instabilitatii interne la PD-L Iasi? Ciuciu candidat pe loc eligibil. Daca PD Iasi bagase pe lista pe Mihaela Popa, iar PLD pe Oprea, acuma stam cu buza umflata si ne uitam la spectacol spargand intre dinti si niste seminte. Halal politicieni PDL. Carlan e prea orgolios, Oprea este foarte nerealist. In ritmul asta Basescu va scoate la prezidentiale 25% pe judet si 48% pe municipiu. In turul 1. Ma uit in blogul de cristal si vad PDL in cadere libera si afara de la guvernare pe 1 ianuarie 2010. Sa nu care cumva PDL sa aiba virusul CDR! Daca PDL se va rupe in 2 partide dupa euroalegeri PNTCD isi asteapta tovarasi sub pragul electoral la legislativele din 2012.