05 martie 2009

Lista probabila a PDL la europene in varianta Cotidianul

1. Monica Macovei
2. Theodor Stolojan
3. Cristian Preda
4. Marian Jean Marinescu
5. Traian Ungureanu
6. Alina Mungiu-Pippidi
7. Rareş Niculescu
8. Iosif Matula
9. Elena Băsescu
10. Andreea Vass

5 comentarii:

AV spunea...

Pacat ca le-au pus pe EB si pe AV in dauna unui Funeriu. Cind am citit cv-ul acestuia am ramas impresionat. Asta e, succesurile la euro-clic sunt mai importante.

Paul spunea...

daniel funeriu a facut o treaba excelenta in parlamentul european. lipsa numelui sau de pe lista PDL a candidatilor europeni este o pierdere pentru tineri.

istarte spunea...

singurii tineri care merita sa fie acolo sunt vass si funeriu. super oameni, profesionisti si harnici. paul, lasa/ne cu ce a facut funeriu in pe ca nu a facut nimic. hai sa fim seriosi: abia s/a instalat si nu a apucat sa/si puna amprenta pe nimic. nu sunt adeptul pupincurismului si nci al lobbyului pe care il duce funeriu. sa vedem insa care din cei doi vor avea taria sa se lupte cu:

elena si rares

care nu au ce cauta acolo. succesurile pugiliste nu le impartasesc.

Valy Greavu spunea...

personal mi se pare jihnitoare prezenta e.b. pe liste. e simpatica ea dar mai are de experimentat.

Paul spunea...

@istarte: desi de obicei nu ma angajez in polemici cu anonimii, de data asta va voi da un raspuns taios: Funeriu a fost mai activ februarie decat Oprea in tot mandatul sau de MEP. La ce aspecte va referiti cand il atacati pe Funeriu pentru pupincurism? Sunt si eu curios.
@Valy Greavu: de data asta aveti dreptate. D-aia Oprea nu va fi candidat. Baselu a aruncat in WC prietenia cu Mitica k s-o-mpinga pe fiica-sa.