01 martie 2009

Ce vrea de fapt sugubatul din fruntea CJ?

Simirad n-are nici o treaba cu partidul din care face parte. Iese din sala de sedinte cand doreste, ca asa vrea muschii lui. Face sediu de 10 milioane de euro pentru CJ, ca doar e noul ctitor al orasului. Si ce daca voi nu vreti, eu vreau, zice conu' Costica.
Ieri, Simirad a dat din nou cu disciplina de partid de pamanat. Nu doreste in ruptul capului sa-l schimbe pe Victor Chirila, probabil pentru ca liberalul nu l-a deranjat niciodata. Eu unul n-am auzit mare lucru despre densa activitate a lui Chirila la CJ. Doar Simirad e multumit.
Sugubatului de la Cotusca ii plac meciurile politice. Lipsit de initiativa in plan administrativ, plictisit de hartiile de la CJ dupa anii petrecuti la primarie, Simirad face ce stie mai bine.
Si ce daca judetele din jur se misca rapid! Pariu ca daca isi pune in cap sa prinda o noua functie peste trei ani o va obtine?

2 comentarii:

Sursele ... spunea...

Nu pot sa cred ca ai devenit fanul lui Pian de Pept. Incredibil.

florin ghetau spunea...

Cred ca ma confunzi. Personajul propus de PDL e una din cele mai proaste variante. Aici nu despre Serban era vorba, ci de politicianul care tine Iasiul in loc.