12 martie 2009

Adomnitei iese azi la bataie. Alaturi de trupa consilierilor locali

In politica, lucrurile se misca mai rapid ca bolizii pe drumul dintre Iasi si Vaslui. Iar daca nu esti atent, poti ramane nu doar fara carnetul de conducere, ci si fara carnetul de sef al municipalei de partid.
Pentru ca dusmanul are ambitii mari, iar recent si-a tras birou de parlamentar chiar in sediul PNL, in fostul spatiu al fostului ministru al Educatiei, Adomnitei tine aproape.
Azi, seful PNL Iasi pe municipiu va iesi in conferinta de presa, alaturi de florile liberale din Consiliul Local. Nu stim daca si Camelia vine la intalnirea cu presa, dar e interesant de auzit ce spune echipa.

4 comentarii:

Valy Greavu spunea...

[off-topic]
Îmi cer scuze că nu comentez la subiect. Eventual aveţi acordul meu de a şterge comentariul.
Vă rugăm să ne ajutaţi în prin donarea de sânge pentru o copilă nevinovată. Detalii: http://portal.feaa.uaic.ro/News/Pages/sange-viata.aspx
Este fiica unui coleg de la FEAA.
Pentru o singura unitate de Concentrat Trombocitar Unitar - CTU este nevoie de 10 donatori.
Mulţumim mult!

garzanti spunea...

ma florine pedeleul asta mi-a luat bani din buzunar!!! au marit contributiile, am sa votez pnl cu doua maini la vara la europarlamentare!

florin ghetau spunea...

Valy: Nu e nici o problema. Cand e vorba de astfel de lucruri, politica trece in plan secund;

garzanti: ce sa zic. fiecare cu optiunea sa. pnl are o buna sansa sa creasca in marile orase, unde a pierdut o gramada de voturi. mai ales in iasi.

garzanti spunea...

guvernu' lu' piticot, pai am pierdut bani la salariu din cauza lor! cum sa ii mai votez? macar de ar fi onesti, dar e plin si la ei de fetite destepte si alte elemente de genul tomasevschi si angheluta!