16 martie 2009

Cum au votat cei patru ieseni azi in Delegatia Permanenta a PNL?

Tabara lui Crin Antonescu a repurtat azi o victorie importanta in Delegatia Permanenta. A reusit sa impuna infiintarea postului de prim-vicepresedinte PNL, pregatit pentru Ludovic Orban. Relu Fenechiu a sperat ca va obtine el functia asta, dar Crin merge clar pe mana lui Orban.
Din acest motiv, Fenechiu s-a abtinut azi de la vot cand s-a pus problema infiintarii acestei functii. Dar cum au votat ceilalti liberali ieseni? Surse bine informate spun ca Vosganian si Cristina Dobre au votat pentru infiintarea functiei, iar Cristian Adomnitei a votat impotriva. Ultimul il sustine deschis pe Crin, dar nu-l suporta se pare pe Orban. Cat despre Cristina Dobre, iata ca liberala s-a decis: merge pe mana lui Crin, desi oscila zilele trecute. Surprinzatoare e trecerea lui Vosganian in tabara lui Crin, palma fiind batuta in urma cu cateva zile.

Un comentariu:

garzanti spunea...

La cat credit le-a dat Tariceanu celor din echipa Fenechiu e rusinos ca acum il sustin pe Crin Antonescu. Iar Adomnitei ar trebui sa aiba ciocul mic, dupa ce a cauzat atatea prejudicii de imagine lui Tariceanu prin proasta gestionare a problemei salariilor din invatamant.