03 martie 2009

Ce s-ar fi intamplat daca PDL Iasi trimitea la validare si propunerea Costi Neagu la europene?

Au trecut cateva zeci de ore de la sedinta BPJ a PDL Iasi, cu nominalizarea lui Oprea la europene. Iar lista intrebarilor creste de la o zi la alta:

1. Chiar nu stiau liderii PDL Iasi, in special Dan Carlan, ca unii sefi de la centru, mai ales dintre vicepresedinti, stramba din nas la varianta ca deputatii sau senatorii sa candideze pentru europene? Si asa batalia PSD-PDL pe mandate e pe muchie (cu precadere la Senat), iar in politica nu dai mandatul din mana pe cioara (vopsita in rosu) de pe gard.

2. Daca ar fi ramas in picioare si varianta cu nominalizarea lui Costi Neagu, propusa la un moment dat de Carlan, iar pachetul trimis la BPN ar fi continut doua nume (Oprea si Costi), asa-i ca toata treaba era inchisa? Oprea pica, iar Costi era automat candidatul Iasului, probabil pe locul 31.

3. Ce se va petrece la finele saptamanii, cand boierii portocalii se aseaza la masa ca sa ticluiasca o noua propunere? Va fi scos un candidat tare din maneca? Si daca da, ce forta mai are PDL Iasi de a-l propulsa pe loc eligibil, dupa esecul cu dosarul lui Oprea, intors brusc din drum?

Niciun comentariu: