20 martie 2009

Cum si-a facut Fenechiu azi campanie inainte de congres

Agitatie mare azi la Congresul PNL din Capitala, mai ales inaintea inceperii lucrarilor. Ce metoda a ales ieseanul Relu Fenechiu, pentru a le reaminti delegatilor ca s-a inscris in cursa pentru un post de vicepresedinte cititi pe blogul lui Sutu.
De la Marius Danga mai aflam ca asta-noapte la un local din Capitala, acelasi Fenechiu a organizat o chermeza la care au participat sute de delegati la congres.
Investim azi pentru viitorul de maine, acesta pare a fi sloganul lui Fenechiu. Mai ales ca si competitia e dura in PNL, iar postul de vice probabil nu-i atat de sigur!

PS: Pentru Iasi, orice personaj local care intra in structurile de conducere ale unui partid important (PSD, PDL sau PNL) e un castig! Aflam maine seara rezultatul cand se termina de numarat voturile la vicepresedinti. Pana atunci, azi se alege noul sef al PNL. Dupa toate probabilitatile, va castiga Crin, fara emotii!

Un comentariu:

AV spunea...

Pai si Nichita e mare vice in PSD, si la ce foloseste asta Iasului? Din pacate, calitatea slaba a politicienilor locali face ca orice functie mare in partid la nivel central sa se transforme intr-un orgoliu personal care ii determina sa fie si mai nepasatori fata de electorat. Au, practic, impresia ca sunt invincibili, foarte influenti etc.
Politicienii ieseni ar trebui sa fie mai modesti si sa foloseasca orice functie ar avea in serviciul electoratului... de fapt, la modul ideal, un om intra in politica pentru ca are ceva de spus, niste proiecte de promovat, nu ca sa se ajunga. Din pacate, acest mod ideal nu cred sa existe in politica locala, sau chiar nationala. Astfel, singura modalitate prin care electoratul ar putea determina educarea politicienilor este sa ii tina la respect prin vot, adica sa voteze sistematic cu celalalt candidat. Pentru ca niciunul nu e mai bun decit celalalt, dar "tinerea la respect" ii va invata incet-incet respectul.
In concluzie, sper ca Fenechiu sa ia praful de pe toba.