12 septembrie 2008

A stiut sau nu Simirad de isprava fiului?

Chestia candidaturii lui Simirad jr. la PNL e, vorba lui Simirad-tatal, amuzanta. Problema nu e ca juniorul se va bate sub flamura liberalilor. In familia Laviniei Sandru, lucrurile sunt si mai incurcate. Lavinia critica de zor PDL-ul, iar mai nou se pare ca va candida pe listele PSD, in vreme ce sotul (Daniel Valcov) e primar PDL de Slatina.
Amuzant in episodul de la Iasi e faptul ca Simirad-tatal n-a stiut despre intrarea in politica a fiului si a aflat de la presa tarasenia cu candidatura acestuia din partea PNL.

Exista doua variante:

1. Simirad-tatal a stiut despre intentia fiului, insa lasa impresia ca habar nu avea despre aceasta candidatura, pentru a nu starni ulterior discutii, mai ales prin PSD, ca membrii familiei Simirad stau cu fundul in doua luntrii. „E treaba lui. N-am stiut. N-am ce-i face”, le va spune Simirad colegilor de partid.
2. Simirad intr-adevar n-a stiut despre intentia fiului sau, caz in care relatiile n-ar fi tocmai grozave intre cei doi. Totusi, in discutia din seara asta, Simirad mi-a spus ca s-a vazut chiar ieri cu fiul sau, dar acesta a omis sa-i spuna despre isprava politica. Logic ar fi ca la un asemenea pas, Lucian sa-i fi vorbit tatalui despre planurile sale politice, mai ales ca batranul Simirad are experienta destula in politica si i-ar fi putut spune daca merita sau nu sa treaca la fapte.

2 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

eu cred ca a stiut. nu stiam de ce tot il lauda atat pe fenechiu...

marin spunea...

mai interesanta este venirea lui VOLOVAT, poate/l ia consilier pe amicul relu. LUCIAN SIMIRAD este un dobitoc care este terminat la prima aparitie in public. Cel care stie cel mai bine acest lucru este taticul lui, care ar trebui sa fie atent de ce ADASCALITEI, de altfel, nasul lui LUCIAN, il scoate in fata cunoscand ca vor iesi la iveala toate porcariile facute cu razvanel, petrica s.a.