01 iulie 2008

Carlan: PSD si PNL traseaza pe sub masa colegiile electorale

E deja vacanta, iar toata lumea se gandeste la concedii. Insa chiar in aceste zile, undeva la umbra se traseaza harta colegiilor electorale din judet pentru marea batalie din toamna. Totul se decupeaza dupa interese politice, adica functie de numarul de primari de care dispune fiecare partid. Si de aceasta data, functioneaza intelegerea PSD-PNL, cimentata deja la nivel local prin plantarea liberalilor in primarie si CJ.
PD-L zice ca nu participa la nici un troc. E si greu, pentru ca atat liberalii cat si pesedistii au luat PDL-ul la tinta.
Dan Carlan afirma ca detine informatii ca PSD ar fi luat nordul judetului, iar PNL s-ar fi instalat in sud.
„Oamenii importanti din PSD si PNL Iasi nu se vor bate intre ei in nici un colegiu si vor imparti frateste totul. In schimb, PDL va iesi la bataie cu toata lumea”, spune Carlan.
Cine cu cine se va bate si mai ales unde ramane de vazut. Deocamdata, pe plansele politice judetul se taie exact ca urda la piata. Un lucru e cert: vor fi 5 colegii pentru Senat si alte 12 pentru deputati. Cam putine pentru zecile de „ambitii” locale!

Un comentariu:

garzanti spunea...

daca au oameni buni teoretic nu prea conteaza colegiul asta era si idea uninominalului, dar evident ca exista o doza de adevar in ce zice nea' carlan caci nea' Relu Discoteca o sa candideze la tara intr-un colegiu, iar daca ai primarii oamenii din sta voteaza cum zic aia. Nu vreau sa jignez pe nimeni dar la tara inca e o democratie bazata pe vin si tuica se aduna lumea la vot la crasma din sat candidatul da o tzuica buna la toata lumea si se merge in mod organizat la vot.